3 uur Full Body Workout in slechts 20 min!

Bodytec is een zeer efficiënte manier om snel fit te worden. Wil je afvallen of een strakker lijf? Ook dan zie je op korte termijn resultaat. BODYTEC gaat net een stapje verder dan normale personal training als het om efficientie gaat, de trainingsmethode maakt het lichaam bewezen sterker, sneller en fitter.

WAT IS EEN BODYTEC TRAINING?

Bodytec training maakt gebruik van EMS. Electro Myo Stimulatie. Dit zijn kleine, elektrische impulsen die zorgen voor een intensieve full-body workout waarbij alle belangrijke spiergroepen (armen, benen, billen, buik, borst en gehele rug) tegelijkertijd worden getraind.

Dit geldt ook voor de dieper gelegen spieren. Doordat de spiervezels maximaal geactiveerd worden en je alle spiergroepen tegelijkertijd traint, bereik je veel sneller resultaat.

 

VOOR WIE IS BODYTEC MOGELIJK?

Losjes Indoor Sports Den Haag biedt Bodytec aan voor sporters vanaf 16 jaar. Je traint altijd op eigen niveau, waardoor het voor zowel beginners als gevorderden mogelijk is om deel te nemen aan een Bodytec training.

Elke les wordt gegeven door een gecertificeerde personal trainer/coach, welke rekening houdt met de wensen en mogelijkheden van jouw lichaam. Bij Bodytec worden de gewrichten nauwelijks belast, waardoor trainen op deze manier ook zeer geschikt is bij blessures zoals rugklachten.

Je kunt altijd terecht bij de balie voor meer informatie.


 

Benieuwd of BODYTEC bij  Losjes Indoor Sports iets voor jou is? Vul dan het onderstaande formulier in voor een gratis Intake!

 

Losjes Indoor Sports in Den Haag is meer dan een sportschool. Losjes is dé plek voor Personal Training & Bodytec en natuurlijk reguliere Fitness. Ook bedrijven kunnen terecht bij Losjes Indoor Sports voor bijvoorbeeld Bedrijfsevenementen of Bedrijfsfitness. Vraag nu je gratis intake aan en kom er achter wat Losjes Indoor Sports voor jou kan betekenen!

  Losjes Indoor Sports biedt nog veel meer aan

  Losjes Indoor Sports biedt nog veel meer aan

  Geplaatst op: 2019-12-04

  Bekijk wat Losjes Indoor Sports nog meer aanbiedt!

  Lees meer Meer nieuws
  Personal Training bij Losjes Indoor Sports

  Personal Training bij Losjes Indoor Sports

  Geplaatst op: 2019-11-19

  Alles over Krachttraining, Conditietraining, Balans en coördinatie & Duo Training

  Lees meer Meer nieuws