Bekijk het Groepsles aanbod van Losjes Indoor Sports

Groepslessen van Losjes Indoor sports zijn energiek, motiverend en resultaatgericht. De lessen duren 50 min. Het aanbod bestaat uit verschillende programma`s

WELKE GROEPSLESSEN BIEDEN WE AAN?

Als lid van Losjes Indoor Sports kun je deelnemen aan alle groepslessen. Samen fit worden met behulp van lekkere muziek en een enthousiaste trainer! Persoonlijke aandacht is en blijft belangrijk bij Losjes Indoor Sports, ook tijdens de groepslessen.

 

 

 

 

 

Bekijk hieronder welke groepstrainingen we aanbieden naast de BODYTEC trainingen die ook in een kleine groep beschikbaar zijn. Klik op de groepsles om meer te weten te komen, Uiteraard kun je ook altijd terecht bij de balie voor meer informatie.

BBB

Bokstraining

Hatha Yoga

Power Yoga

Circuit Training

Freestyle-Body-Workout

 

EVENTS & SPECIALS

Losjes biedt tevens leuke specials. Doe mee aan een Bootcamp & Breakfast of geef je met vrienden of je team op voor een teambuilding activiteit.
Maak van sporten een beleving en bekijk al onze specials op losjes events.

GROEPSLES ROOSTER

Losjes Indoor biedt gedurende de week diverse trainingen aan. Ontdek hier waar en op welk tijdstip jij mee kunt doen met een training van Losjes Indoor sports.

 


 

Is jouw interesse voor Groepsless bij Losjes Indoor Sports Den Haag gewekt? Vul dan het onderstaand formulier in, en kom langs voor een Intake!

 

 

 

Losjes Indoor Sports in Den Haag is meer dan een sportschool. Losjes is dé plek voor Personal Training & Bodytec en natuurlijk reguliere Fitness. Ook bedrijven kunnen terecht bij Losjes Indoor Sports voor bijvoorbeeld Bedrijfsevenementen of Bedrijfsfitness. Vraag nu je gratis intake aan en kom er achter wat Losjes Indoor Sports voor jou kan betekenen!

  Losjes Indoor Sports biedt nog veel meer aan

  Losjes Indoor Sports biedt nog veel meer aan

  Geplaatst op: 2019-12-04

  Bekijk wat Losjes Indoor Sports nog meer aanbiedt!

  Lees meer Meer nieuws
  Personal Training bij Losjes Indoor Sports

  Personal Training bij Losjes Indoor Sports

  Geplaatst op: 2019-11-19

  Alles over Krachttraining, Conditietraining, Balans en coördinatie & Duo Training

  Lees meer Meer nieuws