Personal Training bij Losjes Indoor Sports

Met de personal training van Losjes Indoor Sports staan jouw wensen en doelstellingen centraal. Op een verantwoorde en leuke manier gaan we samen aan de slag om jouw doelstellingen efficiënt te behalen, met een persoonlijke training die bij jou past.

Wat kun je verwachten van Personal Training van Losjes Indoor Sports?

 

 

BEHAAL JOUW DOELSTELLINGEN MET PT

Jouw persoonlijke doelstellingen zijn voor ons het allerbelangrijkste. Wij creëren , in samenspraak met jou, een passend trainingsschema waarmee jij op een veilige en effectieve manier je doelstellingen kunt behalen. We kijken naar wie je bent, waar je nu staat, waar je heen wilt, wat je prettig en minder prettig vindt. Op deze manier kunnen we een uniek trainingsschema voor je samenstellen, dat perfect aansluit bij wie je bent en bij wat je wilt bereiken. Tijdens de training staan onder andere kracht, conditietraining en jouw natuurlijke balans centraal e verhouding bepaal jij. Voel je goed en haal het beste uit jezelf met de Personal Training van Losjes Indoor Sports.

LOCATIE PERSONAL TRAINING

Losjes Indoor Sports geeft hoofdzakelijk Personal Training in de club op de Maanweg 174 Den Haag. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om buiten op locatie trainingen te geven. Ook kunnen wij, in bijzondere gevallen, Personal Training aan huis geven. In dit geval neemt de trainer de benodigde materialen mee.

SOORTEN PERSONAL TRAINING

We bieden verschillende soorten Personal Training. Je kunt kiezen voor individuele personal training, waarbij je één op één ok kun je ervoor kiezen je samen met een collega, vriend of vriendin op te geven voor Personal Training (Small-group training, 2 – 4 personen) en zo samen jullie persoonlijke doelen te bereiken.

Voor de mensen die graag zo snel en effectief mogelijk resultaat halen, beschikt Losjes Indoor Sports over de revolutionaire BODYTEC technologie. Bereik je doel binnen no-time d.m.v. de efficiënte BODYTEC trainingen.

BEREIK IN 5 STAPPEN JOUW FITNESS- DOELSTELLINGEN

1. Tijdens een persoonlijke intake bespreken we je vitaliteit, doelstellingen en voorkeuren. Tijdens een persoonlijke intake bespreken we je vitaliteit, doelstellingen en voorkeuren.

2. Met een bewegingsanalyse, conditietest, coördinatietest en core-balanstest bepalen we je huidige conditie.

3. Aan de hand van de intake en de verschillende testen, stellen we een persoonlijk trainingsdossier op met huidige resultaten en een op-maat-gemaakt trainingsprogramma.

4. Dan is het tijd om aan de slag te gaan en beginnen de trainingen met jouw Personal Trainer

5. Tussentijds evalueren we je voortgang, houden we persoonlijke prestaties bij in het trainingsdossier en maken we, indien gewenst en nodig, aanpassingen in je trainingsprogramma.

 


 

Benieuwd of  Personal Training iets voor jou is? Vul het onderstaande formulier in en kom langs voor een gratis Intake!

 

 

Losjes Indoor Sports in Den Haag is meer dan een sportschool. Losjes is dé plek voor Personal Training & Bodytec en natuurlijk reguliere Fitness. Ook bedrijven kunnen terecht bij Losjes Indoor Sports voor bijvoorbeeld Bedrijfsevenementen of Bedrijfsfitness. Vraag nu je gratis intake aan en kom er achter wat Losjes Indoor Sports voor jou kan betekenen!

  Losjes Indoor Sports biedt nog veel meer aan

  Losjes Indoor Sports biedt nog veel meer aan

  Geplaatst op: 2019-12-04

  Bekijk wat Losjes Indoor Sports nog meer aanbiedt!

  Lees meer Meer nieuws
  Personal Training bij Losjes Indoor Sports

  Personal Training bij Losjes Indoor Sports

  Geplaatst op: 2019-11-19

  Alles over Krachttraining, Conditietraining, Balans en coördinatie & Duo Training

  Lees meer Meer nieuws