Personal Training bij Losjes Indoor Sports

Waar bestaat Personal Training bij Losjes Indoor Sports uit?

 

Krachttraining

Voordat we met de krachttraining beginnen, identifeceren we jouw zwakkere plekken. Op deze manier stellen we de juiste techniek vast, waarmee je sterker zult worden op alle vlakken. We houden rekening met jouw doelstelling en zorgen voor een juiste begeleiding, zodat we samen effectief naar jouw doel toewerken. 

We trainen allereerst door middel van stabiliteitsoefeningen met een lage intensiteit. Hierdoor leer je controle krijgen over je spieren en voel je aan welke spieren je gebruik per oefening. Deze bewustwording draagt bij aan de persoonlijke balans en vermindert de blessuregevoeligheid. Zodra we binnen het beleidingstraject merken dat je voldoende stabiliteit hebt, worden de spieren nog meer versterkt. Hierbij focussen we ons op de samenwerking met andere spiergroepen. De oefeningen worden afgestemd op jouw doelstelling, zoals gewichtsafname, verlagen van het vetpercentage, aanpakken of preventie van blessures, toename van spiermassa of trainen op explosiviteit.

Conditietraining

Coördinatie is van belang voor het creëren van lichamelijke balans. Het bestaat uit een bewust deel (de techniek van het bewegen) en een onbewust deel (reflexen). Coördinatietraining geeft daardoor inzicht in jouw eigen lichaam en de manier waarop je deze gebruikt. Dit geeft fysieke resultaten, maar is daarnaast ook voor het mentale vlak belangrijk.

Door de achter de mogelijkheden van jouw lichaam te komen, kan jouw geest samenkomen met jouw lichaam en zal het zelfvertrouwen toenemen. Dit zal zorgen voor een gezonde en positieve body en mind. Deze manier van het verbeteren van iemands natuurlijke balas is de basis van onze trainingsaanpak. 

Duo Training

Aan personal training hangt een prijskaartje en we begrijpen dat niet iedereen dit kan betalen. Om trainin onder professionele begeleiding toch toegankelijker te maken voor een groot publiek, bieden we dan ook duo personal training aan. Hierbij deel je de kosten met jouw trainingspartner, maar nog belangrijker: je hebt iemand die hetzelfde proces doorloopt als jij. Extra motiverend!

Elke deelnemer krijgt bij ons een persoonlijk dossier waarin we door middel van een meting voorafgaand een analyse maken van jouw fitheid, beweging en voorkeuren. Aangezien elk individu andere voorkeuren heeft.

Contact

Losjes Indoor Sports
Maanweg 174
2516AB Den Haag

06-46726426
Losjes Indoor Sports biedt nog veel meer aan

Losjes Indoor Sports biedt nog veel meer aan

Geplaatst op: 2019-12-04

Bekijk wat Losjes Indoor Sports nog meer aanbiedt!

Lees meer Meer nieuws
Personal Training bij Losjes Indoor Sports

Personal Training bij Losjes Indoor Sports

Geplaatst op: 2019-11-19

Alles over Krachttraining, Conditietraining, Balans en coördinatie & Duo Training

Lees meer Meer nieuws