Verhoog de teamspirit met een geslaagd bedrijfsfeest of originele teambuildingactiviteiten van Losjes Events

Ga voor optimale teambuilding en een ‘sterk’ en hecht team. Geniet zelf onbezorgd mee tijdens een gezellig teamuitje of een geslaagd bedrijfsfeest. Wij bieden diverse leuke en sportieve teamactiviteiten en nemen de organisatie van je bedrijfsfeest graag volledig uit handen. Zou je graag met collega's komen sporten bij Losjes zonder dat er een teamuitje voor georganiseerd hoeft te worden? Bekijk dan Company Fitness.

 

TEAMBUILDING DOOR SPORT

Geef jullie bedrijfsuitje een originele invulling. Verstevig de band en verhoog de teamspirit met een leuke workshop of sportieve activiteit, zoals Bowhunt (spel: combinatie tussen paintball en boogschieten), Bumberball (teamsport: voetbal in bubbel), Boogschieten, Knotshockey (spel: mix tussen rugby en hockey) of Beachvolleybal. Je kunt er ook voor kiezen een sportdag of teambuilding- activiteiten op maat samen te stellen. Bied je team een gezellige en actieve dag, met een bedrijfsuitje van Losjes Events.

 

EEN ONVERGETELIJK BEDRIJFSFEEST

Staat het jaarlijkse bedrijfsfeest op de planning of een andere mijlpaal die jullie niet zonder memorabel feest aan jullie voorbij kunnen laten gaan? Losjes Events neemt je graag de volledige organisatie uit handen. Wij organiseren volledig op maat gemaakte bedrijfsfeesten op een locatie naar wens. We verzorgen o.a. het entertainment, licht en geluid, de catering, het personeel en de aankleding. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we al jullie wensen. Vervolgens nemen wij je al het werk uit handen, zodat jij onbezorgd uit kunt kijken naar dit hoogtepunt.

 

BEDRIJFSBOOTCAMP & VITALITEITSPROGRAMMA’S

Investeer in de vitaliteit van je personeel en een hechter en ‘sterker’  team, met onze op maat gemaakte bootcamps en vitaliteitsprogramma’s. Tijdens een bootcamp voor bedrijven wordt er gewerkt aan een fit lichaam en een sterke geest, in de frisse buitenlucht op een veelzijdige locatie bij jullie in de buurt. Bied jouw personeel de juiste begeleiding naar een gezonder en vitaler leven met onze op maat gemaakte vitaliteitsprogramma’s voor bedrijven.

 

Interesse gewekt?

Vraag een offerte aan!

 


Benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben?

Vul daarom onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

Losjes Indoor Sports in Den Haag is meer dan een sportschool. Losjes is dé plek voor Personal Training & Bodytec en natuurlijk reguliere Fitness. Ook bedrijven kunnen terecht bij Losjes Indoor Sports voor bijvoorbeeld Bedrijfsevenementen of Bedrijfsfitness. Vraag nu je gratis intake aan en kom er achter wat Losjes Indoor Sports voor jou kan betekenen!

Contact

Losjes Indoor Sports
Maanweg 174
2516AB Den Haag

06-46726426
Losjes Indoor Sports biedt nog veel meer aan

Losjes Indoor Sports biedt nog veel meer aan

Geplaatst op: 2019-12-04

Bekijk wat Losjes Indoor Sports nog meer aanbiedt!

Lees meer Meer nieuws
Personal Training bij Losjes Indoor Sports

Personal Training bij Losjes Indoor Sports

Geplaatst op: 2019-11-19

Alles over Krachttraining, Conditietraining, Balans en coördinatie & Duo Training

Lees meer Meer nieuws