Een 'sterk' hecht en energiek team - investeer in de vitaliteit van je personeel, met een bedrijfsbootcamp bij jullie in de buurt

Speciaal voor bedrijven hebben we het aanbod ‘Company Fitness’. Hiermee kun je als medewerker sporten tegen een aangepast tarief. Je kunt met Company Fitness gebruik maken van het volledige aanbod aan groepslessen van Losjes Indoor Sports.

Goed nieuws! Wij zijn aangesloten bij het sportnetwerk van Bedrijfsfitness Nederland. Dit betekent dat je voordelig bij ons kunt sporten via de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever.

Ben je op zoek naar een partij die een volledig evenemten voor jou en je collega's kan organiseren? Ook dit kan Losjes voor je regelen, ontdek ons aanbod op het gebied van bedrijfsevenementen.


 

COMPANY FITNESS

Company Fitness zorgt ervoor dat jij fit kunt worden ondanks een drukke werkweek. Met Company Fitness heb je toegang tot alle groepslessen en de mogelijkheid om zelf te trainen.

Bij Company Fitness kies je met behulp van de virtuele applicatie zelf het tijdvak waarin je een training wilt volgen. Er is vervolgens altijd professionele begeleiding aanwezig om je op weg te helpen. Je kunt ervoor kiezen om tijdens je pauze of voor- of na werktijd te trainen. De keuze is aan jou.

WAT IS COMPANY FITNESS

Het Company Fitness abonnement bied een voordeel wat gemiddeld 40-50% minder kost dan wanneer een abonnement prive afsluit.

Het abonnementsgeld wordt namelijk van je brutosalaris afgetrokken, waardoor de Belastingdienst eigenlijk meebetaalt. De werkgever kan naast dit voordeel er voor kiezen om ook een deel van het abonnement te betalen, omdat ze gezonde werknemers belangrijk vinden.

Wat krijgt de werknemer?

Als het bedrijf waar je werkt meedoet aan de bedrijfsfitnessregeling ben je gemiddeld zo`n 40-50% minder kwijt aan het sportabonnement dan wanneer je dat abonnement privé afsluit. Het abonnementsgeld wordt namelijk van je brutosalaris afgetrokken, waardoor de Belastingdienst eigenlijk meebetaalt. Soms betalen werkgevers ook een deel van het abonnement, omdat ze gezonde werknemers belangrijk vinden. Ben je op zoek naar company fitness maar nog een stap verder, waar zaken als coaching een belangrijke toegevoegde waarde zijn, neem dan een kijkje naar ons aanbod in vitaliteitsprogramma's.  

Wat doet de werkgever?

Hoeveel korting krijgen de medewerkers? Als werkgever heb je hierin een belangrijke rol. Jij vind het belangrijk dat je medewerkers gezond en vitaal zijn. De bedrijfsregeling kost geen geld, tijd en moeite. Samen bedenken wij hoe jouw bedrijfsfitnessregeling eruit moet gaan zien, daarna doen wij de rest. Vervolgens kunnen jouw medewerkers via een werkgeversbijdrage of belastingvoordeel genieten van een financieel aantrekkelijk abonnement. Bij aanmeldingen van meer dan 20 werknemers bieden wij extra korting aan.

Wat doet Losjes Indoor sports?

Wij verwerken elke aanvraag en maken de factuur aan die verstuurd wordt naar financiële afdeling en de salarisadministratie. We zorgen ervoor dat alle facturen altijd hetzelfde zijn, zodat het een hele simpele handeling wordt om ze te betalen. De salarisadministratie kan de kosten vervolgens heel eenvoudig verrekenen met het salaris. We snappen dat je zo min mogelijk werk wilt hebben van je bedrijfsfitnessregeling. Daarom zorgen wij ervoor dat we jou zo veel mogelijk werk uit handen nemen.

Hoe werkt Company Fitness?

Onbeperkt sporten met niet meer dan 20 man tegelijk.

Dagelijks van 07:00 – 19:00 uur sporten door middel van inplannen.
(na 19.00 en in het weekend kan er getraind worden zonder reservering)

plan je training via het reserveringssysteem

met blokken van 15 minuten – per maand ingeroosterd (ook
last-minute mogelijk)

 Aan groepslessen kan voor 1 blok worden deelgenomen (a 30-50 minuten groepsles)

Na 18.00 kan er zonder reservering zelfstandig worden getraind tot 21.00 uur

Persoonlijke intake met vitaliteitsmeting voor elke deelnemer

 Deelname aan groepslessen is ook mogelijk in het weekend

 


 

Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor Company Fitness zijn? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

  

 

Losjes Indoor Sports in Den Haag is meer dan een sportschool. Losjes is dé plek voor Personal Training & Bodytec en natuurlijk reguliere Fitness. Ook bedrijven kunnen terecht bij Losjes Indoor Sports voor bijvoorbeeld Bedrijfsevenementen of Bedrijfsfitness. Vraag nu je gratis intake aan en kom er achter wat Losjes Indoor Sports voor jou kan betekenen!

Contact

Losjes Indoor Sports
Maanweg 174
2516AB Den Haag

06-46726426
Losjes Indoor Sports biedt nog veel meer aan

Losjes Indoor Sports biedt nog veel meer aan

Geplaatst op: 2019-12-04

Bekijk wat Losjes Indoor Sports nog meer aanbiedt!

Lees meer Meer nieuws
Personal Training bij Losjes Indoor Sports

Personal Training bij Losjes Indoor Sports

Geplaatst op: 2019-11-19

Alles over Krachttraining, Conditietraining, Balans en coördinatie & Duo Training

Lees meer Meer nieuws