Een vitaal bedrijf begint met vitaal personeel - Haal het beste uit je team en bedrijf met de vitaliteitsprogramma's van Losjes Events

Het welzijn van je werknemers is van groot belang. Werknemers vormen de motor binnen je bedrijf en zorgen voor continuïteit en de beste prestaties. Met een vitaliteitsprogramma bied je jouw personeel de juiste middelen en teambuildingsactiviteiten om hun welzijn te verbeteren, als individu en als team. Ben je op zoek naar enkel fitness voor het kantoor? Bekijk dan Company Fitness van Losjes.

VITALITEITSPROGRAMMA’S VOOR BEDRIJVEN

Met een vitaliteitsprogramma bied je jouw personeel de juiste ondersteuning die zij nodig hebben om hun gezondheid en vitaliteit te verbeteren. Zo wordt hun levensstijl onder de loep genomen, waarbij gezonde voeding, voldoende beweging en het reduceren van stress centraal staan. Er wordt gekeken welke aspecten verbeterd of aangepast kunnen worden, om zo het algehele welzijn van je personeel – op de lange en korte termijn – te verbeteren. Al onze vitaliteitsprogramma’s worden afgestemd op jouw wensen en worden persoonlijk voor je op maat gemaakt.

ONZE VITALITEITS- PROGRAMMA’S BESTAAN O.A. UIT:

Persoonlijke intakegesprekken

Professionele vitaliteits- en progressie- metingen

Een groepstraining aanbod

Persoonlijk voedingsadvies

Programma voor body & mind

Lifestyle coaching

Gezonde voeding

Gezonde voeding vormt de basis van een gezond bestaan. Tijdens de vitaliteitsprogramma’s wordt er gekeken naar de eetgewoontes van je werknemers, die op basis daarvan persoonlijk voedingsadvies krijgen. Daarbij worden er algemene tips en informatie gegeven over wat de basis vormt van gezonde voeding.

Bewegingsadvies

Voldoende en de juiste beweging draagt bij aan een gezond lichaam en een fitte geest. Bewegingsadvies vormt dus ook een belangrijk onderdeel van de vitaliteitsprogramma’s. Jouw personeel krijgt persoonlijk bewegingsadvies en krijgt de kans mee te doen aan diverse sportieve teamactiviteiten, waaronder bootcamps voor speciaal bedrijven.

Reduceren van stress

Een vrolijk en ontspannen team zorgt voor een goede sfeer op de werkvloer en de beste prestaties. Stress kan een grote bedreiging voor zowel de mentale als fysieke gezondheid vormen. Het reduceren van stress vormt dan ook een belangrijk onderdeel van ons vitaliteitsprogramma. Er wordt gekeken hoe je medewerkers zowel met stress op werk als thuis kunnen omgaan en hoe deze stress voorkomen over verminderd kan worden. Minder stress zorgt voor gezonder personeel, meer werkplezier en betere prestaties.

INDIVIDUELE COACHING

Het is mogelijk jouw personeel individuele coaching te bieden. Tijdens de individuele coaching wordt een werknemer volledig ondersteund op de gewenste vlakken. Van persoonlijke coaching, voedings- en bewegingsadvies tot aan stressreductie. Zo kan een werknemer zijn of haar gezondheid en functioneren binnen korte tijd aanzienlijk verbeteren.

OP MAAT GEMAAKTE VITALITEITS- PROGRAMMA’S

Zijn er bepaalde zaken – op het gebied van gezondheid en vitaliteit – die binnen jouw bedrijf prioriteit hebben? Stel een op maat gemaakt vitaliteitsprogramma samen en laat je personeel het beste uit zichzelf halen.

 


 

Benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben m.b.t. het Vitaliteitsprogramma? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

 

 

 

Losjes Indoor Sports in Den Haag is meer dan een sportschool. Losjes is dé plek voor Personal Training & Bodytec en natuurlijk reguliere Fitness. Ook bedrijven kunnen terecht bij Losjes Indoor Sports voor bijvoorbeeld Bedrijfsevenementen of Bedrijfsfitness. Vraag nu je gratis intake aan en kom er achter wat Losjes Indoor Sports voor jou kan betekenen!

Contact

Losjes Indoor Sports
Maanweg 174
2516AB Den Haag

06-46726426
Losjes Indoor Sports biedt nog veel meer aan

Losjes Indoor Sports biedt nog veel meer aan

Geplaatst op: 2019-12-04

Bekijk wat Losjes Indoor Sports nog meer aanbiedt!

Lees meer Meer nieuws
Personal Training bij Losjes Indoor Sports

Personal Training bij Losjes Indoor Sports

Geplaatst op: 2019-11-19

Alles over Krachttraining, Conditietraining, Balans en coördinatie & Duo Training

Lees meer Meer nieuws